Kvalitet & miljø

Kvalitet:

OJD Group er ISO 9001 certificeret af Bureau Veritas. Klik her for at downloade certifikatet

Kvalitetskontrol
Alle hjemkomster er kontrolleret i henhold til specifikationer og stikprøveplaner ved benyttelse af Statistisk Proces Kontrol (SPC). Kontrolresultaterne er opbevaret af dokumentationshensyn, således at vi er i stand til at spore samtlige produkter, som forlader virksomheden.

Tegninger
Alle emner er designet i vor konstruktion-/kvalitetsafdeling og produceret på vore egne værktøjer af specialiserede underleverandører.

Godkendt leverandør
Vi er godkendt leverandør til bilproducenter, samt producenter af bremsesystemer og bremseklods/-bakke producenter.

Alle vores leverandører er personligt godkendt af os. Mere end 94% af alle leverandører har ligeledes ISO certificering.

Miljø:

OJD Group er ISO 14001 certificeret af Bureau Veritas. Klik her for at downloade certifikatet

Vi forsøger at udvikle og fastholde en arbejdsplads, hvor der ikke forekommer arbejdsulykker, hvor arbejdsmiljøet opfattes positivt af virksomhedens medarbejdere og øvrige interessegrupper og hvor vi løbende arbejder for at reducere belastninger af det omgivne miljø bl.a. via genbrug og korrekt bortskafning af affald.

Vi er en handelsvirksomhed og belastningen af det omgivne miljø er dermed begrænset. Vi vil arbejde struktureret med spørgsmål omkring miljø i bred forstand for at sikre vore medarbejdere og bidrage positivt til, at miljøet omkring os ikke belastes unødvendigt.

Som virksomhed vil vi påtage os ansvar for miljøbelastninger som vi selv forårsager, ligesom vi er bevidste om et medansvar i forbindelse med de miljøpåvirkninger, som salg af vore produkter forårsager.

Vi vil opfylde relevante normer, standarder og myndighedskrav og løbende arbejde med forebyggelse, minimering af miljøbelastning og ressourceforbrug under hensyntagen til økonomiske og kvalitative aspekter.

ABE – Allgemeine Betriebserlaubnis Bremsleitung klik her.
Montageanleitung – Bremsleitung
 klik her.